Het bouwkundige consult.

Het bouwkundig consult is een zeer betaalbare oplossing om bouwkundige expertise in te huren voor deskundig advies en beoordeling van uiteenlopende bouwkundige problemen. Het bouwkundig consult is eigenlijk het raadplegen van een bouwkundige ter plaatse voor een specifiek bouwkundig probleem. Veelal wordt er gebruik van gemaakt bij vochtproblemen, scheurvorming, ondeugdelijk opleveren van verbouwingswerkzaamheden en vele andere bouwkundige problemen.

Wat kan ik verwachten bij bouwkundig consult?

Onze bouwkundige komt bij uw langs om een enkelvoudig probleem te beoordelen en een oplossing aan te dragen. De bouwkundige is uitgerust met de modernste hulpmiddelen om uw probleem in kaart te brengen. Wij nemen vooraf met u de aard van het probleem door, zo dragen we er zorg voor dat we altijd de juiste kennis op de juiste plaats komt. De bouwkundige doet geen beoordeling van verschillende of meerdere problemen aan de gehele woning.

Wat kost een bouwkundig consult?

De kosten voor een bouwkundig consult bedragen € 149,- inclusief BTW.

Voor dit tarief komt de bouwkundige bij u ter plaatse en heeft deze ruim de tijd om samen met u te kijken naar uw bouwkundige probleem. Deze kosten zijn exclusief een eventueel rapportage. Wanneer er behoeft is aan een rapportage over de bevindingen van de inspecteur rekenen wij daarvoor de volgende meerprijs.

Eventuele extra mogelijkheden.
€ 50,- inclusief BTW voor een eenvoudige rapportage van de bevindingen zonder kostencalculaties.
€ 150,- inclusief BTW voor een uitgebreid rapport van de bevindingen inclusief kostenbegrotingen.