De Bouwkundige Keuring

Een bouwkundige keuring is aan te bevelen bij aan of verkoop van uw woning. Het uiteindelijke resultaat, een bouwkundig rapport, is zeer uitgebreid. Ook zijn de rapporten geschikt voor en voldoen ze aan de eisen die gesteld zijn t.b.v de Nationale Hypotheek Garantie. Onze bouwkundige rapporten worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven, voorzien van foto’s, wordt full color uitgeprint en zowel digitaal als per post naar u verzonden.

De bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door een ervaren bouwkundige inspecteur. De bouwkundigen zijn altijd in vaste dienst en werken in een klein rayon, zodat ze bekend zijn met specifieke plaatselijke omstandigheden of bouwstijlen.

Waarom wij het verschil maken? Klik hier!

Op basis van jarenlange ervaring en bekendheid met de eisen die gesteld worden, is er een checklist opgesteld. Tijdens de bouwkundige keuring wordt, bij voorkeur in uw aanwezigheid, door de inspecteur deze lijst afgewerkt. De woning wordt van boven op het dak tot onder in de kruipruimte volledig gecheckt!

De bouwkundige inspecteurs van Perfectkeur zijn goed opgeleid, hebben daarnaast minimaal 10 jaar ervaring in de bouw en kennen dus de klappen van de zweep. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Met een groot team worden dagelijks in geheel Nederland tientallen bouwkundige keuring en uitgevoerd. Vandaag gebeld is snel gekeurd en geeft u zekerheid en onderbouwing bij het nemen van uw beslissing of in de onderhandelingen.

Bel gratis 0800-0900200 of klik hier om direct online een keuring aan te vragen!

Neem geen risico en laat uw huis keuren!