Bedrijfsinformatie

Wij zijn een landelijk opererende organisatie die actief is op het gebied van bouwkeuringen, onderhoud en beheer van woningen en onroerend goed voor particulieren, instellingen en het midden en kleinbedrijf.

Het ontstaan van Perfectkeur komt voort uit een aannemers- en onderhoudsbedrijf. Vaak werd onze hulp ingeroepen door soms tot wanhoop gedreven kopers van een woning, die er na de koop achter kwamen dat de bouwkundige staat van de woning vele malen slechter was dan ze hadden ingeschat.

Perfectkeur staat aan uw zijde, bel 078-6849750

Daarnaast kwamen we zowel bij het assisteren van aannemers alsmede bij het afhandelen van opleveringen schrijnende situaties tegen met betrekking tot de kwaliteit van de bouwwerkzaamheden. Ook in het midden- en kleinbedrijf hebben we vast moeten stellen dat opdrachtgevers regelmatig ontevreden zijn over de geleverde prestaties van de uitvoerende partij met betrekking tot bouwwerkzaamheden.

Perfectkeur heeft daarom, zowel voor de particuliere als zakelijke markt, een breed en doordacht programma ontwikkeld, hetwelk onze klant op bouwkundig gebied van het begin tot het eind kan ondersteunen waardoor eerder genoemde problemen kunnen worden voorkomen.

Perfectkeur is door de jaren heen uitgegroeid tot een een van de grootste dienstverleners op het gebied van bouwtechnische onderzoek, onderhoudsplanning, opleveringen, vooropnames en overige bouwkundige zaken. Perfectkeur werkt met gecertificeerde en geclassificeerde bouwkundigen die in vaste dienst zijn. De onderzoeken worden uitgevoerd voor particulieren, banken, verzekeraars, makelaars, hypotheek verstrekkers, VVE’s en taxatiebureaus.

Wilt u persoonlijk advies ? Bel gerust 078-6849750. Wij verzekeren u ervan dat enkele minuten tijd op dit moment, u in de toekomst vele uren tijd en zorgen zullen besparen.